Семинари

Международната Академия „Жим Лам” ни представя уникални методи на усвояване на знания, които променят завинаги нашия живот.

Знанията, предавани в течение на хилядолетия от учител на ученик разкриват пред нас безкрайни възможности за възстановяване на здравето, изцеляване и самоусъвършенстване. Можем да усвоим и древни практики, които ще ни помагат във всички жизнени ситуации.

Обучението по системата „Жим Лам” се провежда в семинари, посветени на най-важните моменти от човешкия живот. Всеки семинар развива нови умения, които веднага можем да използваме в реалния живот и да придобием успех във всяка сфера на дейността си, личния живот и кариерата.

[do action=”accordion-content” header=”Изцеляваща гимнастика за вътрешните органи по системата „Жим Лам”- първо ниво на усвояване „Медна Врата”” acccontent=”Какво е това истинско здраве и от какво се обуславя?

Не може да бъде здрав този, който има мрачни мисли.

Не може да бъде здрав и този, който не владее емоциите си.

Няма здраве и този, който пренебрегва потребностите на тялото си.

Здравето се ражда от хармонията между духа, душата и тялото на човека.

Цветущо здраве, щастие и дълбоко разбиране на живота – това е едно и също. На този семинар ще опознаете една древна система за възстановяване и развиване на човешкия организъм, съхранена в Хималаите и Тибет. Тя позволява бързо и без приемане на лекарства да се избавите от много заболявания на вътрешните органи и да възстановите здравето си завинаги.

Също така ще се научите самостоятелно да диагностицирате вътрешните си органи и да съставите индивидуална програма за пълно изчистване и оздравяване на организма по естествен начин.

А с помощта на формите на оздравителната гимнастика «Жим Лам», първо ниво на усвояване «Медна Врата», вие ще успеете да се излекувате и да поддържате в здраво състояние всички свои органи.

Програма на семинара:

На нашите занятия вие:

- Ще се запознаете с универсалната система за саморазвитие на човека «Жим Лам»

- Ще опознаете човека като уникална Вселена, съществуваща заедно с другите Вселени

- Ще изучите 5-те основни правила за хранене, лесни и достъпни за изпълнение на практика, осигуряващи избавяне на 99% от болестите.

- Ще изучите на практика формите от оздравителната гимнастика за вътрешните органи «Жим Лам», първо ниво на усвояване «Медна Врата».

- Ще се научите да готвите храната като еликсир на здраве и красота

. – Ще си съставите програма за пълно изчистване и оздравяване на организма по естествен начин.

- Ще научите основни хиропрактики (висцерална терапия) за възстановяване на функциите на вътрешните органи.

- Ще се научите да използвате психологически и енергийни методи за разрешаване на много проблеми, които ще ви помогнат да се излекувате и да намерите ключа към собственото си здраве и здравето на вашите близки.

- Ще научите нови неща за енергията на човека, ще изучите методи за диагностика и възстановяване на енергията си отвътре и около вас.

- Ще се научите да храните органите си с витамини, физически упражнения и енергия.

- Ще разберете колко е важно винаги да се намирате в състоянието на Победителя, разкривайки своите таланти и вътрешен потенциал.

- Ще се научите да се радвате на живота и да споделяте тази радост с околните.

Обучението се състои от две части (два дни).

Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Психологическа и енергийна самозащита и създаване на силна нервна система” acccontent=”Вселената е изпълнена с огромно количество енергия и могъщи сили.

Силата ни обгръща отвсякъде, където й да се намираме.

И само нашето неумение да си взаимодействаме с тази сила и отдалечаването ни от Живота ни правят слаби и уязвими.

Да живеем в хармония с Вселената – това означава да получим възможност да черпим сила от нейните безкрайни източници.

Теми на семинара:

- Какво означава психологическа и енергийна самозащита;

- Нов поглед върху енергийния строеж на човека;

- Как правилно да общуваме, за да не станем жертви на психологическа агресия;

- Как да станем силни и какви видове сили можем да използваме в живота си;

- Как да създадем и съхраним състоянието на щастие;

- Какво е човешката душа, как да я направим здрава, силна и щастлива;

- Разкриване на скритите свръхспособности (първо ниво на усвояване);

- Всички способи за енергийно и психологическо нападение и защита от тях;

- Как да използваме енергията от стреса за здраве;

- Практическо усвояване на методите за диагностика на енергийното състояние и възстановяване на собствената ни аура;

- Енергийна и психологическа защита на вашите близки.

Семинарът е с продължителност 4 дни. Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Женски семинар «Съзидаващата сила на жената»” acccontent=”Ние всички искаме да обичаме.

И всички искаме да сме щастливи в любовта.

Колко често сме слушали тези фрази «няма некрасиви хора», или «ако не обичаш себе си, кой тогава ще те обича»…

Но в живота някак си не ги възприемаме…

Искате да станете кралица? Искате да превърнете от нещастните, разочарованите, уморените от живота и проблемите жени в прекрасни, силни, млади и уверени в себе си красавици?

Елате тогава на нашия семинар «Съзидаващата сила на жената»

Ключът към щастието е във вашите ръце. Само че много от вас все още не го знаят. Мъчат се, страдат, обиждат се на съдбата.

А всъщност всичко е много просто.

Дълго време сакралните знания старателно са били скрити, за да не могат жените да придобият голяма власт над мъжете. Днес тези знания са достъпни на всички. Възползвайте се!

Основното предназначение на всяка жена – това е да бъде жена!

Жената – тя е уникален организъм, уникална психология и уникални енергийни способности, неизучени до край. Съвременните жени не само не се възползват от тези ресурси, но и често не знаят за тях. Съвременните жени се възприемат само като тяло и ум. А в същото време истинската сила на жената се крие в нейните вътрешни ресурси, в уникалната женска енергия.

На жената по природа са й дадени способности да направи мъжа успешен и процъфтяващ. И ако в живота на жената всичко протича не така, като би искала тя, и заедно с нея не е правилният мъж, или той все още не е успешен, това означава, че жената е подтиснала женската си природа.

Във всяка от нас има източник на божествена светлина, енергия и сила, не позволявайте той да загасне!

Взаимоотношенията между мъжа и жената вълнуват всеки от нас. Някои жени лесно общуват с мъжете, но не могат да намерят Единствения, а друга не може да осъществява контакти и се чувства самотна, а има и омъжени жени, но отношенията в семейството не са такива, каквито им се иска…

Каним всички вас да вземете участие в този семинар и вие ще успеете да разберете грешките си, ще узнаете как да ги поправяте, как да действате и какво да промените.

Мили дами, посетете нашия семинар и ще научите:

- Как правилно да изграждате отношения с мъжете;

- Защо едни мъже ни харесват, а други даже не можем да погледнем;

- Какво се случва с нас на енергийно ниво, когато възниква интерес един към друг;

- Как да разграничаваме чувството на увлечението от чувството на любовта;

- Какви средства и техники за съблазнение могат да използват жените върху мъжете;

- Физически и енергийни сакрални техники;

- Как да изградим дългосрочни отношения с мъжа;

- Какви видове брак съществуват;

- Тайни техники за привличане и очароване;

- Как при първото запознанство да разберете всичко, което ви е нужно за мъжа;

- Как мъжете си избират жени;

- Как се търси втората душа, души-половини

- Защо ни е трудно да се открием, какво ни пречи да започнем отношения;

- Какво мъжете не могат да разберат, какво не трябва да правим по отношение на мъжете;

- Как да направим от мъжа свой съпруг;

- Различните нива на чувствата, как да ги опознаем и усилим;

- Видове връзки между хората на енергийна основа;

- Как с помощта на енергийни техники да довеждаме мъжа до успеха;

- Изменяне на сексуалните възможности с възрастта.

На семинара ще откриете същността на женската природа. Ще научите какъв начин на живот усилва енергията, здравето и хармоничното състояние на жената.

Ще научите кое е идеалното за жената психофизическо състояние, в което тя е спокойна, щастлива, изпълнена с енергия, сила и увереност.

В нашата страна отсъства грамотност по отношение на връзките между мъжа и жената, особено в областта на секса. Подрастващите момичета нищо не знаят за древните славянски и източни традиции за подготовка на жената за семеен живот, сексуални отношения, раждане и т.н.

Уникалността в женското състояние – това е мощен ресурс, който притежават само жените. Това е силата на жените. Можем не само да я събудим, но и да я усилим с помощта на специални психоенергийни практики. И всичко това ще научите на този семинар.

Втората му част е практически упражнения. Това са методи, специално подбрани, за да могат всички жени, независимо от възрастта си, да се избавят от женските болести, да «върнат» времето назад, да увеличат привлекателността си, силата и увереността в себе си.

Когато жената се намира в правилното състояние, тя усилва енергията си и притежава колосално могъщество. Така жената лесно привлича и задържа мъжа, любовта, парите, хармонията. Такава жена носи своя мъж чрез своята енергия към върховете на успеха. Такава жена очарова не със своята външност, а със своята вътрешна женска сила.

Този семинар преминава на един дъх, времето минава неусетно. Информацията е много, но се възприема лесно. А след обучението вие се чувствате Жена, сърцето вие е обвито с розовия облак на любовта, с която сте изпълнени и желаете да споделите с околните.

Семинарът е с продължителност 4 дни.

Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Създаване на съдба на 100% успешност и изобилие. Кодове за достъп” acccontent=”Повечето от техниките, разкрити на този семинар никога не са давани пред широка аудитория. Те се основават на тибетския трактат „Подножието на бялата планина Меру”.

Семинарът е съставен от 12 практически методики, разкриващи на човека бърз достъп до основните аспекти в живота.

Ще узнаете как:

1. Винаги да добивате желаното;

2. Да разкриете цялата творческа сила на Личността;

3. Да изпълвате с Енергия на Успеха събития в настоящето и бъдещето;

4. Да изготвяте победоносна ситуативна матрица;

5. Да отстраните неведението;

6. Да отстраните препятствията от 4-те нисши нива на съществуване;

7. Да използвате технологии за получаване;

8. Как работи технологията на жертвоприношението;

9. Как действа технологията на умножаването;

10. Да създадете Кристал на Успеха за настъпващия ден;

11. Да достигнете Източника на всички Блага;

12. Да създадете алгоритъм за постоянно пребиваване в Света на Успешността. Продължителност на семинара – 4 дни Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Да четем човека като отворена книга” acccontent=”На този семинар са използвани материали от бъдещата книга на Д-р Олег Д. Ламикин «Свитъкът Боднатха»

Да разбирате другите хора – означава не само дълбоко да разбирате себе си, това означава да умеете да говорите с всички хора на техния език.

Такова знание ни помага да избягваме много грешки и разочарования.

Разбирането на другите хора ни учи на търпимост и ни дава тези качества, които е прието да се наричат Мъдрост.

Колко повече ще бъде щастието и радостта в света, ако започнем да се разбираме един друг!

Вие много сте слушали за това, че от край време съществуват хора с необикновени способности (йоги, адепти на мистични школи, светци от различни религии).

Те са могли само с един поглед в първия миг на срещата толкова дълбоко да проникнат в душата на събеседника си, че буквално да разкажат всичко за него. И не само са знаели, но са и могли да изцелят, а също така и да убедят човека до такава степен, че мирогледът му и животът му кардинално се променяли в положителна посока.

Един от най-древните трактати за развитие на способности «да четем човек като отворена книга» е бил написан в подножието на Хималайските планини от Учители на духовна школа и се наричал «Свитъкът Боднатха».

Олег Дмитриевич, по щастлива случайност, е получил възможност да се запознае с тази книга. И тези знания той е готов да ни предаде чрез своята, още неизлязла от печат книга «Свитъкът Боднатха».

А вие, скъпи приятели, имате възможност сега да влезете в тайните на тези древни знания, като посетите нашия семинар «Да четем човек като отворена книга».

Време е вече и вие да се обучите в Мастерство. И вашите близки скоро ще ви говорят, че очите ви блестят или сияят, виждате всичко веднага и от вас нищо не може да се скрие. С един поглед, без думи, вие ще можете да диагностицирате човека по всички параметри (здравословно състояние, характер, поведение) и в зависимост от неговите намерения, ще можете да управлявате поведението му (с добри подбуди или за да се защитите), дори и на животни.

Семинарът протича в забавна форма, с практически упражнения и вие веднага ще разберете чрез своя опит как «работи» това. Победата пристига при упоритите!

Програма:

1. Събуждане на вътрешната Титанична енергия. Изпълване с вътрешна сила, разширяване на полето на съзнанието.

2. Техника за постигане на сияние в очите. Сияещият поглед на изследователя или влюбения – вие го създавате сами;

3. Използване на Магнетичната сила на сиянието на очите. Направление към предмети, космически обекти и хора.

4. Съединяване на детайли от матрицата на събитията. Свръхнаблюдателност и свръхконцентрация.

5. Оценка на качествата на ектоплазмата на събеседника по шест параметъра. Обостряне на възприятията ни до свръхчувствителност.

6. Интроскопично зрение. Виждане през прегради, в предмети.

7. Единно дишане – задълбочено познание за обекта на изследването.

8. Изчезване на границите – спиране на препускането на мислите до достигане на състояние на вътрешна тишина.

9. Суперконцентрация на усещанията. Пълно откриване на информацията за обекта.

10. Получаване на информация за обекта чрез нервния център на сърцето (Анахата).

11. Получаване на информация чрез главния мозък, лимбичната система и Р-комплекса (Сахасрара, Аджна и Вишудха).

12. Защита от наслагване на особени енергийни зони в автономната нервна система. Контрол на състоянието ни в процеса на обмен на енергия.

13. Корекция на вътрешното пространство на събеседника ни. Енергийно целителство.

Семинарът е с продължителност 4 дни. Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Практически семинар «Железни Мостове»” acccontent=”Основни цели на семинара: получаване на знания и усвояване на практики, позволяващи на човека самостоятелно и бързо да възстанови Опорно-двигателния апарат, включително ставните и костните структури и всички системи на организма, свързани с тях. Служи за профилактика на заболявания на опорно-двигателната система (ОДС), развива показателите на сила и здраве.

Теми на семинара:

- Основни проблеми на ОДС в съвременните условия на живот;

- Хранене и дишане на органите на ОДС;

- Неизвестните функции на органите на ОДС в тялото и психиката;

- Гимнастика за изцеляване на ОДС по раздели: костни структури, кости, стави, сухожилно-мускулни връзки; – Самостоятелна диагностика и профилактика на здравето;

- Закаляване на органите на ОДС;

- Рецепти от целители от централна Азия за лечение и пълно възстановяване. Семинарът е с продължителност 4 дни. Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Еликсир на Младостта” acccontent=”Първо ниво на усвояване – «Измиване в Небесното Езеро»

На този семинар ще овладеете знания, позволяващи ви да достигнете до най-дълбоката степен на подмладяване на организма, самостоятелно да регулирате дейността на жлезите с вътрешна секреция и да изчистите организма си от токсините на клетъчно ниво.

Теми на семинара:

- Спиране на процеса на стареене;

- Намаляване на биологичната възраст;

- Възстановяване на сияещата свежест на тялото;

- Достигане на максимална яснота на съзнанието;

- Изтриване на спомените за болестите на клетъчно ниво;

- Извличане и неутрализиране на отровите на ниво на биологичното тяло и събитията в живота ни;

- Възвръщане към основите на индивидуалния живот;

- Приемане на Вселенските закони на живота;

- Възстановяване на съюза с Вселенската природа;

- Присъединяване с истинния Космичен род;

- Получаване на присъединена матрица от мъжете и жените в Рода;

- Възстановяване на «бисерната връзка» на ДНК;

- Привличане на загубената енергия на Вечната Младост;

- Измиване в Небесното Езеро на чистотата и младостта.

Външните промени ще настъпят във вас веднага, още на първото занятие.

Семинарът се води лично от автора на системата Д-р Олег Д. Ламикин. Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Семинар за мъже «Император Ян»” acccontent=”Основни цели на семинара: практическо създаване на рамка на Ян-енергията в организма за достигане на постоянно увеличение на нивото на мъжката сила. Бързо изцеляване от всички мъжки проблеми. Управляване и пълен контрол на сексуалното поведение.

Теми на семинара:

- Запознаване с древния трактат на китайските императори «Владеещия хиляда наложници»;

- Методи за самостоятелно диагностициране и лечение на мъжката пикочно-полова система;

- От победения към Победителя;

- Методи за подмладяване на организма на клетъчно ниво;

- Сексуалните възможности и младостта – можем да ги създаваме!

- Методи за създаване на постоянно увеличаващи се възможности «здраве-плюс»;

- Кодекс на осъзнаване «Аз съм Император». Семинарът е с продължителност 4 дни. Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Кристал на Силата” acccontent=”Основни теми на семинара: изграждане на личност на Лидер, ръководител, стопанин на живота си.

Теми на семинара:

- Съдбата може да се изцели;

- Нашите опори, ценности и цели;

- Разкриване на причините за неуспехите и нереализирането, индивидуалните психологически проблеми и методи за преодоляването им самостоятелно или под ръководството на преподавател;

- Освобождаване от негативните записи в паметта, страховете и агресията;

- Избавяне от страховете и съмненията – преход към пълен контрол на съдбата ни;

- Изграждане на позитивни отношения с близките;

- Изчистване на линията на живота и разкриване на творческия потенциал на личността;

- Развитие на волеви и силови качества на личността;

- Изграждане на позитивни отношения с енергиите на парите;

- Преход от дефицит към достатъчност и изобилие;

- Оформяне на мастерство в живота по 12 сектора на успешност и изобилие.

Семинарът е с продължителност 4 дни. Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/][do action=”accordion-content” header=”Основи на майчинството и бащинството в Новата Епоха – част 1″ acccontent=”За първи път на европейския слушател се предлагат тези древни знания – науката за зачеване, раждане, възпитаване на детето в съответствие с естествените закони на природата.

В настоящия век на прогреса преди всичко остават нерешими проблемите с възпитанието на децата и съхранението на пълноценно семейство със здрави родствени връзки. Показателите на раждаемостта и разпадането на семействата свидетелстват за това, че младите майки и бащи нямат знания и информация за правилното раждане и отглеждане на потомство.

Нашите предци са знаели, че съзнанието на детето се формира още преди раждането, знаели са и как да влияят на характера на детето в първите години на живота му. Знаели са също така как да отгледат здраво дете, как да го развиват интелектуално и духовно, за да стане то опора за целия Род.

Древна мъдрост гласи: детето трябва да се възпитава от момента на зачеването.

И наистина, днес ние знаем, че от две клетки за 9 месеца детето се развива до пълноценен организъм, състоящ се от трилиони клетки в неповторимо съчетание. И не е изненада, че децата ни трябва да получат първичното си възпитание, закаляване на здравето и духовно развитие още в майчината утроба.

На нашия семинар ще получите възможност за първи път от много столетия да се докоснете до древната наука на нашите предци за раждането и възпитанието на Новия Човек. Получавайки тези знания, вие ще разберете колко разумна, естествена и ефективна е Природната наука на майчинството и бащинството. За вас ще стане очевидно колко силно младите хора са се откъснали от истинските знания и закони, нарушението на които е довело до плачевни резултати: болести, психологически проблеми, разрушени родствени връзки, загуба на уважени към Рода и по-възрастните, агресивни отношения в семейството.

Бихме желали всеки баща и майка осъзнато да подходят към този процес на създаване на нов живот и се усещат себе си като съ-творци на Всевишния. И нека раждането и възпитаването станат радостни процеси на Създаване на нова, щастлива и здрава Личност.

Теми на семинара:

- Изграждане на отношения с майката и бащата по схемата «Уважение и Здраве» във всяка възраст; бърз контрол на състоянието на отношенията към родителите и децата по състоянието на енергийните центрове.

- Създаване на «родова капсула на три поколения» за психологическа и енергийна защита на майката и детето.

- Присъединяване към Истинното Родословие и обучаване за приемане на Сила и Мъдрост от мъжете и жените в Рода.

- Създаване на условия за идване на високоразвита душа във въплъщение и нейното приемане на родителите.

- Учение за «Осъзнато Зачатие».

- Определяне на характера на бъдещото дете, неговите таланти и най-добри насоки.

- Деца с необикновени способности и «Деца Индиго».

- Развитие, хранене и закаляване на органите и системите на детето в утробата на майката.

- Действия на родителите с цел раждане на гениално дете.

- Предупреждения за бъдещи проблеми със здравето и поведението.

- Защита на детето в първите дни на живота му от психологически и енергийни атаки.

- Защита на кърмещата майка от физически и енергийни проблеми.

- Развитие на съзнанието и тялото на детето до 1 година и до 6 години. Формиране на характера и съдбата под вниманието на родителите.

- Особени моменти в живота на новороденото, до 1 година и до 6 години.

- Създаване на пълнота на заобикалящия свят за подрастващия човек. Семинарът е с продължителност 4 дни. Погледнете в нашето Разписание за най-ранния семинар. Предварителното записване е задължително. За допълнителна информация ни пишете на е-mail: mail@gimlam.bg, или ни се обадете: 0885 80 50 50.”/]

График за провеждане на тренировки:
ДенЧасЗанятиеСтепен на трудност
Понеделник18:15 - 19:30Тибетска йогаумерена
Вторник18:00 - 19:15Тибетска оздравителна гимнастика "Жим Лам"умерена
Сряда18:15 - 19:30Тибетска йогаумерена
Четвъртък18:00 - 19:15Гимнастика "Железни Мостове" - комплекс за опорно-двигателната системаумерена
Петък18:15 - 19:30Тибетска йогаумерена
Събота10:00 - 11:15Тибетска йогаумерена
Неделя17:00 - 18:15Тибетска йогаумерена
X Затвори
АдресКонтактДенЧас
X Затвори
ГрадАдресКонтактДенЧас
КарнобатУчилище "Хр. Смирненски" - физкултурен салонДонка Георгиева
тел.: 0898 751 198
e-mail: georgievadonka@abv.bg
Понеделник
Сряда
Събота
18:30 - 19:30
18:30 - 19:30
08:00 - 09:00
БургасХолистичен център "Магнолия", срещу Водната палата
ул."Цар Петър" 17, ет. 3 и 4
Румяна Топалова
тел: 0898 793 004
e-mail: rumi_mil@abv.bg

Ирина Томова
тел.: 0887 368 528
e-mail: i.tom@abv.bg>,
Вторник
Петък
18:00 - 19:00 ч.
18:00 - 19:00 ч.
ПловдивЗоя Камбурова
тел.: 0898 866 142
e-mail: ZoyaKamburova@gmail.com
Цени за посещение на тренировки по Жим Лам:
Цена за еднократно посещение12 лв.
Карта за 5 посещения
(без ограничения за ползване във времето)
50 лв.

Списък на бъдещите събития

  • No events

Списък на изминалите събития