Помощни материали

aaa

Школа за мързеливци – част 1

ШКОЛА ЗА МЪРЗЕЛИВЦИ или Оздравителна гимнастика за вътрешните органи Жим Лам

Скъпи мои!

Ето че се срещаме на страниците на нова книга. Днес с гордост ви представям Олег Ламикин, из под чието перо е излязло това произведение. Когато ме молят да представя някого, аз всеки път се обърквам. За Олег мога да разказвам много, много дълго. За всичките му титли и отличия, за това с какво уважение се ползва сред колегите си лекари, за фактите от биографията му…

Но всичко това ще наподобява редакционна статия от съветско време. Не бих искал да ви представям Олег по този начин. Книгата му ще ви каже що за човек е той. И вие, уважаеми читатели, сами ще почувствате колко любов е вложена в нея и колко силно е искал авторът този труд да ви донесе полза.

И все пак си давам сметка, че за някои от вас ще е интересно да научат и по-конкретни неща. Ето защо ви предлагам известна биографична информация за автора. Олег е потомствен лекар, истински Лечител, вечно търсещ нови методи за изцеляване на различни недъзи, събиращ рецепти от народната медицина. Той може да предложи и да приложи на практика поне пет вида лечение кажи-речи за всяко заболяване.

Овладял е десетина медицински специалности – от диетолог до психотерапевт. Има принос в науката и практиката на лечение във всяка от тези области и е признат специалист по оздравителната гимнастика Ци-гун. Това е първата рожба на Олег. В момента той завършва работата върху други, не по-малко интересни книги. Във всеки от трудовете си той има какво да разкаже, защото е практик и сам е преминал през всичко, за което пише.

Между другото, Олег сам рисува илюстрациите към книгите си. Тук, в тази книга, акцентът се поставя върху физическото здраве. Но това е само върхът на айсберга. Четете между редовете. Ако успеете да вникнете в същността, лесно можете да приложите тези знания и за подобряване на други страни от живота си. Законите на Вселената навсякъде са еднакви!

Искрено ваш  Мирзакарим Норбеков

aaa

Школа за мързеливци- част 2

Tази книга е за Силата, която управлява всички процеси във Вселената – от звездите до най-малките песъчинки на дъното на океана. За Силата във всеки един от нас. Готова да се събуди, тя чака само призив за действие.

Книгата е за това как да освободим вътрешната си Мощ, без да причиним вреда на никого, и как да получим практически резултат от този процес. Резултат във вид на енергийна и психическа защитеност, по-високо качество на живота, развитие на скритите способности и постигане на състояние на щастие.

Тези знания са стигнали до нас чрез древната индотибетска система за саморазвитие Жим Лам. Те са се предавали от Учител на ученик от поколение на поколение в продължение поне на десет хиляди години.

Системата обхваща всички страни на човешкия живот, затова и информацията за нея е доста обширна. Именно затова Учителите са разделили изучаването и прилагането на системата Жим Лам на четири нива на усвояване, които се наричат Медната, Сребърната и Златната порта и Портата на светлината.

Първата книга по тази система се наричаше „Школа за мързеливци, или Оздравителна гимнастика Жим Лам за вътрешните органи”. В нея се описваше методиката за възстановяване на здравето на вътрешните органи на човека. Това е началното ниво – Медната порта.

Трудът, който държите в ръце, разказва за второто ниво на Жим Лам – Сребърната порта. Той е посветен на защитата и развитието на вашата нервна система, енергетика и психика.

Тук е описан моят собствен път на получаване на знанията. Той започна със запознанството ми с Духовния наставник на брега на езерото Исик-Кул и по-късно ме доведе до изкачването на един от върховете на планината Тян Шан.

aaa

За вкусен и полезен живот

Всеки от нас иска да бъде млад, красив и здрав, стремим се да живеем дълго и пълноценно, но ни се струва, че всичко в живота е против това…

Може ли да победим стреса, болестите и да възстановим напълно здравето си, сияещия поглед, радостта от живота? А като допълнение да махнем коремчето, да изваем красиво тяло, кожата да е идеална…и още и още. Повечето ще отговорят, че това не е възможно, пробвали са хиляди пъти. Авторът не само отговаря „Решение има”- но и показва резултатите върху себе си и хиляди негови последователи, преминали и работещи по системата „ЖИМ ЛАМ”-методика, която от инвалиди прави шампиони. В тази книга е описана цялата тази система, как без загуба на време и средства ще получите незабавни резултати. Ще помогне на вас и вашите близки, не само да изглеждат добре, но и да подобрят своя характер.

aaa

Не ме оставяй да падна

Книга за най-ефективния метод за укрепване на ставите и костите във всяка възраст!

Всеизвестно е, че за модерното човечество заболяванията на опорно-двигателната система (ОДС) са се превърнали в истинско бедствие. В нашата страна, независимо от изобилието и разнообразието на продукти, у хора от всякакви възрасти се развиват различни състояния на дефицит на вътрешното хранене на тъканите (в това число костите и ставите) и съответно се стига до загуба на жизнената активност. А при хората над 35 години като правило се развиват толкова дълбоки нарушения на обменните процеси в организма, че им се налага да търсят помощ. И от година на година това явление в живота ни се “подмладява”.

Техниките и методите за укрепване на тялото и Духа, описани в тази книга, са предадени на автора от Учители, пазещи традициите на древните лечителски коли на Азия. Тяхната ефективност се потвърждава от многовековно практическо приложение. И, както казват на Изток: “Учителите правят знаещ едного, за да направи знаещи мнозина”.

“Изследванията, които проведох в Централна Азия, показват, че загубата на полезни вещества от костите и хрущялите, както и свързаните с това проблеми, съвсем не са нещо чак толкова неизбежно. Оказва се също, че хората на всяка възраст могат да възстановят силата и здравината на костите си и пълната свобода на движение във всяка става, да ги излекуват, като използват именно описаните оздравителни методи: Пълноценно хранене и дишане на ставите и костите чрез поддържане в добро здраве на храносмилателните органи и чрез получаване на целия комплекс от необходими елементи чрез храненето, пиенето и дишането, особено чрез кислорода и водата; Умерено, целенасочено натоварване на вътрешните органи и опорно-двигателния апарат; Периодично очистване на клетъчно ниво на органите на опорно-двигателния апарат.”

Олег Ламикин

aaa

Медна врата

Учебният филм представя гимнастиката за лечение на вътрешните органи по система “Жим Лам” на първо ниво “Медна врата”.

aaa

Хармонизираща свещ

За възстановяване на енергийното състояние на организма

aaa

Релаксация

aaa

Реабилитация и самовосстановление

aaa

Коррекция веса

aaa

Улучшение памяти

aaa

Успешность

aaa

Преодоление усталости, перевод енергии стрессов в положительную силу

aaa

Повышение сексуальной привлекательности